Sunrise House at Green Village

Sunrise House at Green Village

Sunrise House, designed in the shape of a leaf and facing east, was the second residential building to be constructed at Green Village. The building has four levels staggered down a slope. It contains a master bedroom, two guest rooms, an open plan kitchen, dining, and living area, as well as a media room and an office. It is an ideal holiday escape for a group of friends.

Sunrise House at Green Village

Location: Sibang Gede, Bali
Client: Individual
Site Area: 500 sqm
Floor Area: 325 sqm
Bamboo Material Use (structure): 8000 m’
Build Time: 6 months
Completion: January 2011

Sunrise House at Green Village

Sunrise House at Green Village

Sunrise House at Green Village Sunrise House at Green Village

Sunrise House at Green Village

Sunrise House at Green Village